Onze kennisbank

Via onze kennisbank delen we onze inzichten en expertise over alles rondom webdevelopment, e-commerce, software ontwikkeling en marketing. Zoek op een onderwerp, lees onze artikelen of check de beste tools die jou verder kunnen helpen.

Doorzoek onderwerpen

Populaire artikelen

Minimum Viable Product

Evergreen content

De kracht van SEO

Online webportal

Automatiseren met AI

People-first pagina's

Handige tools

Google Analytics

Analyse tool voor uitgebreide statistieken en inzichten op websites

Cookiebot

Geautomatiseerd beheer van cookies en online tracking

Leadinfo

B2B sales leads tool die waardevolle bezoekers inzichten verzamelt

Google Search Console

Tool die je helpt jouw website te monitoren, onderhouden en optimaliseren

Google Tag Manager

Tool om de gebeurtenissen op jouw website te tracken

Screaming Frog

Een SEO audit tool om je website mee te optimaliseren

Google Keyword Planner

Zoek relevante zoekwoorden met de keyword planner tool

Ahrefs

SEO tool om inzicht te krijgen in SEO algoritmen, backlinks en zoekmachine optimalisatie

Hotjar

Tracking tool die je inzicht geeft in het gedrag van bezoekers door middel van heatmaps

Mailchimp

Eenvoudig te gebruiken e-mailmarketing tool

Brevo

Eenvoudig te gebruiken e-mailmarketing tool

Github

Platform om code te creëren, opslaan, beheren en delen

Postmark

Snelle en betrouwbare tool die mailafhandeling uit handen neemt

Veelgestelde vragen

De kosten voor de ontwikkeling van een website, webshop of applicatie kunnen sterk variëren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit, grootte, integraties en functionaliteiten van een maatwerk oplossing. Bij Schulten Media begrijpen we dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen en vereisten bespreken. Op basis van dit gesprek kunnen we je een heldere indicatie geven van de kosten, afgestemd op wat jij nodig hebt. Geen verrassingen, wel duidelijke afspraken.

Klinkt goed? Laten we samen jouw project tot leven brengen! Neem contact met ons op voor een kennismaking.

 

Doorgaans kunnen we binnen 3 tot 4 weken na het inventarisatie gesprek aan de slag met jouw project. In drukkere periodes kan het iets langer duren, maar we houden je altijd goed op de hoogte van de planning. Klaar om te beginnen? Ons enthousiaste team staat klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken! 

De gemiddelde doorlooptijd van een website of webshop, van kennismaking tot oplevering, kan verrassend snel verlopen als alles soepel verloopt en alle materialen beschikbaar zijn. 

De snelheid hangt sterk af van hoe vlot de ontwerp- en feedbackfase verloopt en of de content al klaar is of door ons moet worden verzorgd. Gemiddeld kunnen we een website of webshop binnen 4 maanden opleveren. Samen zorgen we ervoor dat jouw project zo efficiënt, goed en snel mogelijk wordt gerealiseerd!

Schulten Media is opgericht in 2018 door Jochem Schulten, en is meer dan een gewoon webdevelopment en softwarebedrijf. Jochem, een doorgewinterde developer met jarenlange ervaring, heeft zijn expertise verkregen door voor een breed scala aan bedrijven in diverse branches software, applicaties en weboplossingen te ontwikkelen. Zijn technische kennis en creativiteit zorgen ervoor dat elke uitdaging wordt omgezet in een succesvolle oplossing.

In 2022 werd het team versterkt door Charel Schulten-Spekenbrink. Met haar carrière als commercieel manager bij een gerenommeerde wielerploeg, internationaal projectmanager bij een reclamebureau en salesmanager in de gezondheidsindustrie, brengt Charel een schat aan ervaring mee. Haar vaardigheden op het gebied van commercie, strategie, marketing en projectmanagement zijn onmisbaar voor de groei en innovatie van Schulten Media.

Samen vormen Jochem en Charel een dynamisch duo dat zich inzet om organisaties in alle branches te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen. Of je nu een start-up bent die net begint, of een gevestigd bedrijf dat nieuwe hoogten wil bereiken, Schulten Media staat klaar om jouw visie te realiseren met innovatieve software en applicaties. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner voor succes

Nog meer weten? Je lees hier meer over Schulten Media. 

Absoluut! Wij bieden vaak op maat gemaakte marketing diensten aan voor klanten die al een website, webshop of applicatie bij ons hebben afgenomen. Omdat we jou, jouw markt en jouw doelgroep al goed kennen, kunnen we de beste adviezen en tools bieden om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Bij ons staan een aantal kernwaarden centraal die we dagelijks naleven:

  • Klantgedreven aanpak: jouw behoeften voorop & wij zetten die extra stap. 
  • Doen wat we zeggen: we komen onze afspraken na. 
  • Aandacht voor elkaar: we zijn betrokken en groeien samen.

Hoewel onze focus op web- en softwareontwikkeling ligt, kun je bij ons ook terecht voor alles rondom de branding van jouw merk. We helpen je graag om jouw merk te lanceren en tot een groot succes te maken!

Bij ons kun je rekenen op een breed scala aan systemen en oplossingen. We zijn experts in frameworks en platformen zoals October CMS, Laravel en Shopify. Daarnaast hebben we ook uitgebreide kennis van andere systemen, waaronder Silverstripe, OpenCart en Prestashop.

Als het gaat om werkwijzen en technieken, zijn we goed thuis in SCRUM en Agile voor efficiënt projectmanagement, UI/UX design voor gebruiksvriendelijke ontwerpen, en UML diagrammen voor heldere en gestructureerde softwaremodellen. 

Kortom, we hebben alles in huis om jouw project succesvol te maken!

Ja, wij ontwerpen alles rondom jouw merk! Of het nu gaat om huisstijlen, social media content, offline reclame-uitingen, websites, webshops of complexe applicaties. Ook voor UX/UI design en wireframes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw merk altijd overal opvalt!

Ja, bij ons heb je een vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Charel. Bij technische zaken of problemen kun je direct contact met ons opnemen, wel zo handig! Ook bij implementaties en integraties met externe partijen regelen wij alles rechtstreeks, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

In principe nemen wij liever geen bestaande platformen over. Echter, na een grondige analyse kunnen we soms besluiten het beheer toch over te nemen, mits we voldoende kennis hebben van de gebruikte techniek. Ga gerust vrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden te ontdekken!

Ja, wij regelen alles voor je! Van domeinnamen en webhosting tot DNS, nameservers, SPF, DKIM en MX-records. Wij beheren het allemaal zodat jij er geen omkijken naar hebt. Alles onder één dak, zonder gedoe!

Zeker! Onze maatwerkoplossingen zijn gebouwd op gebruiksvriendelijke systemen, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen aan de inhoud. Met een duidelijke uitleg en/of handleiding kun je snel tekstuele of visuele wijzigingen doorvoeren. 

Heb je liever dat wij dit voor je doen? Geen probleem! We beheren jouw website, webshop of platform graag en voeren alle benodigde aanpassingen voor je uit. Flexibiliteit en gemak, precies zoals jij het wilt! 

Beoordelingen

Onze partners gegeven ons 5 sterren.

Contact opnemen

Contact opnemen

Bekijk samenwerkingen

Bekijk samenwerkingen

Neem contact met ons op

Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur onze reactie!