CONTACT OPNEMEN

Adres


Schulten Media
De Haar 21
7631KN Ootmarsum

Bankgegevens
IBAN: NL69 RBRB 0706 4648 26
BIC: RBRBNL21

Bedrijfsgegevens
KvK: 85237833 te Enschede
BTW-id: NL863556723B01

Vrijblijvend informatie aanvragen?


Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Wij bespreken graag jouw wensen, adviseren wanneer gewenst en maken op aanvraag een passende offerte.  
Kennismaken?

Charel Spekenbrink

Charel Spekenbrink

Projecten

verstuur mail

bekijk LinkedIn

Jochem Schulten

Jochem Schulten

Ontwikkeling

verstuur mail

bekijk LinkedIn

Wat onze klanten
over ons zeggen

9,1
3 reviews

Schulten Media heeft voor ons een uitstekende website geleverd, waarbij onze wensen geweldig zijn nageleefd. De website zelf ziet er beter uit dan dat wij zelf hadden kunnen bedenken. Daarom raden wij iedereen aan om Schulten Media uw website te laten bouwen!

Luuk Hesselink

Hesselink BV

Schulten Media heeft een persoonlijke aanpak die voor mij zeer goed werkt. Afspraken worden nagekomen en de lijnen zijn kort, waardoor de communicatie goed is verlopen tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website. Ik ben erg tevreden met onze website die inmiddels opgeleverd is! 

Richard Hartman

Hartman Bouw

Vanuit SFI units was ik op zoek naar een website bouwer die de privé sanitair units op een mooie manier kan weergeven. Ik zocht een partij die flexibel is, je toegang geeft tot het platform zodat ikzelf de website kan onderhouden en bij moeilijke vragen ons gelijk kan helpen. Dat is de reden waarom wij voor Schulten Media hebben gekozen, perfecte samenwerking met een mooi resultaat!

Marco Pikkemaat

SFI units

Vragen?
Wij staan voor je klaar

Ook een website laten maken of gebruik maken van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.