WIE WIJ ZIJN?

Jouw online partner


We zijn een full-service online partner: we ontwerpen huisstijlmiddelen om jouw merk op de kaart te zetten. Bouwen websites, webshops en software om jouw online aanwezigheid te versterken. En creëren online campagnes die jouw doelgroep bereiken. Bij ons kun je maatwerk oplossingen verwachten, waardoor we precies kunnen leveren wat jij vraagt. 

Waar staan we voor?


Als klant sta je bij ons op nummer 1. We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Geen moeilijke termen en mooie woorden, wij zijn pas tevreden als jij dat als klant ook bent.

Charel


Één contactpersoon voor al jouw online zaken? Dat ben ik! Vanuit mijn achtergrond in commercie, marketing & projectbegeleiding denk ik graag met je mee over strategie, doelen en middelen. Ik begeleid vervolgens jouw (online) traject en houd jou als klant op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen.

Jochem


Het uitdenken van online oplossingen, waarbij de klant winst behaalt op het gebied van leads, omzet en/of procesoptimalisatie. Dat is waar ik voldoening uit haal. Mijn specialisme ligt in het ontwikkelen van websites, webshops, online portals en API koppelingen tussen verschillen systemen. Het verlagen van de werkdruk en het verhogen van de efficiëntie is mijn passie.

Klaar voor jouw digitale reis naar succes?

Neem contact met ons op

Anderen gingen je voor