Over ons

Over Schulten Media


Jochem Schulten, oprichter en eigenaar van Schulten Media, ontwikkelde op jonge leeftijd al passie voor ICT. Samenwerken met anderen om innovatieve ideeën te realiseren op het gebied van websites, webshops en webapplicaties was zijn droom. 

Tijdens de Bachelor of Science, Art & Technology is Jochem zijn eerste bedrijf begonnen in de ICT branche. Daarnaast is hij werkzaam geweest in de drukwerk branche als web developer en bestuurder. Door de jaren heen heeft Jochem veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van webapplicaties en software. Om zich volledig te kunnen focussen op webdevelopment en automatisering heeft Jochem begin 2018 Schulten Media opgericht.  

Schulten Media uit Ootmarsum is opgericht om bedrijven te ontzorgen en consumenten optimaal te bedienen. Oplossingen die clean & lean zijn om processen te versimpelen in jouw voordeel als het gaat om kosten- en tijdbesparingen. Wij bieden standaard software aan, maar zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk oplossingen.

Wij delen onze passie graag met jou, door samen complexe vraagstukken om te zetten naar innovatieve oplossingen, die bij kunnen dragen aan de groei van jouw bedrijf.    Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze cases!

Laten we kennismaken!


Wil jij meer weten over onze diensten en services, een offerte aanvragen of graag eens brainstormen over efficiënte oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op onderstaand telefoonnummer!