Online marketing

Resultaat met behulp van data


Ben jij er klaar voor om meer uit online marketing te halen? Door middel van verschillende online marketing tools helpen wij bedrijven groeien. Je wilt jouw boodschap niet zomaar de wereld in sturen, maar deze gericht, effectief en meetbaar delen met jouw specifieke doelgroep. Heb je de aandacht van jouw potentiële klanten? Dan is de volgende stap om hen te converteren naar klanten en uiteindelijk ambassadeurs van jouw merk en product of dienst.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een online marketing tool die wij veel gebruiken om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google is zoekmachine optimalisatie. We kijken hierbij zowel naar de techniek en opbouw van de website, als de content die gebruikt moet worden om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Door deze tool in te zetten kun jij hoger scoren in de organische, en dus niet-betaalde, zoekresultaten van zoekmachines. Een hogere ranking zorgt voor een groter aantal bezoekers op jouw website of webshop.

Conversie optimalisatie

Misschien heb je een aardig aantal bezoekers op jouw website of webshop, maar valt de conversie tegen. Door middel van conversie optimalisatie bekijken wij het gedrag van bezoekers. Op deze manier kunnen we zien waar een bezoeker afhaakt en onderzoeken we waarom dit gebeurt. Vervolgens voorzien wij jou van advies om de online processen te verbeteren. We analyseren de data opnieuw en gebruiken dit om de conversie verder te verhogen.

Social media marketing

Er zijn verschillende social media kanalen beschikbaar om jouw merk, product en/of dienst te promoten. Om een sterk merk te bouwen zul je structureel interessante content moeten delen. Door social media slim in te zetten kun je content specifiek richten op het ideale klantprofiel. Op deze manier kun je het aantal volgers aanzienlijk verhogen, met het uiteindelijke doel om van volgers klanten en misschien wel echte ambassadeurs van jouw merk te maken. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen en uitrollen van een effectieve social media marketing campagne.

Online advertenties

Advertenties kunnen online ingezet worden om op korte termijn meer zichtbaarheid en een hogere conversie te creëren. Dit kan via zoekmachines als Google, interessante platformen en verschillende social media kanalen. Op basis van een vooraf bepaald budget kunnen online advertenties gericht ingezet worden op jouw doelgroep. Online advertenties zijn goed meetbaar, waardoor je precies kunt volgen hoe een advertentie loopt en kan deze eenvoudig aangepast worden wanneer nodig. Ben je hier liever zelf niet druk mee? Wij nemen jou deze werkzaamheden graag uit handen!