Website Ootmarsum

Jouw website bouwer in Ootmarsum

Op zoek naar een professionele website bouwer in Ootmarsum? Bij Schulten Media ben je aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen, budget en huisstijl ontwikkelen wij een nieuwe website. Dit kan een standaard website zijn, die bijvoorbeeld op Wordpress draait, maar voornamelijk maken wij maatwerk websites die op ons eigen CMS (Content Management Systeem) draait. We gebruiken bewust ons eigen ontwikkelde systeem, zodat onze klanten indien gewenst zelf makkelijk hun website of webshop kunnen beheren én toekomstige aanvullingen op de website makkelijk bijgebouwd kunnen worden. Afhankelijk van de complexiteit en modules waar jij over wilt beschikken bouwen wij de website die bij jouw bedrijf past. Wij zijn gevestigd in Ootmarsum en maken dan ook vaak websites voor organisaties in de regio. Lekker dichtbij voor onze klanten, korte lijnen en werken volgens de Twentse nuchterheid!   

Websites updaten of vernieuwen

Heb je op dit moment al een website en is deze wel aan een update of vernieuwing toe? Wij doen gratis een websitescan en zorgen voor een uitgebreide analyse op het gebied van techniek, structuur, gebruiksgemak, vindbaarheid, autoriteit en content. Vanuit ons kantoor in Ootmarsum onderzoeken wij jouw website en krijg je van ons een vrijblijvend advies. Wil je de verbeteringen laten doorvoeren door ons? Dan bieden wij op basis van onze analyse een voorstel en prijs aan om jouw website weer up to date te maken. Benieuwd naar de scores van jouw website? Vraag dan direct een websitescan bij ons in Ootmarsum aan

Kosten website in Ootmarsum

Wij hebben al verschillende organisaties in en rondom Ootmarsum mogen voorzien van een nieuwe of vernieuwde website of webshop. Elke website is anders omdat wij maatwerk leveren, dus de prijs is afhankelijk van jouw specifieke eisen en wensen. Wat is het doel van de website? Hoe moet de website eruit komen te zien? Zijn er specifieke acties die op de website gedaan moeten kunnen worden? Moeten er koppelingen gerealiseerd worden met externe systemen? Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met jou op zoek naar het antwoord op deze vragen. Waarna we een goed voorstel kunnen maken qua inhoud, prijs en opleveringstermijn. Heb je het antwoord op deze vragen al klaar? Vraag dan direct een offerte aan! Liever eerst een afspraak inplannen om jouw wensen door te spreken? Bel ons op 0541 700 216, of mail naar info@schultenmedia.nl, zodat we een afspraak in kunnen plannen. 

Extra diensten voor een succesvolle website

Als jouw website eenmaal staat wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Wij bieden verschillende diensten aan om dit te realiseren voor jouw website. Richt jij je op Ootmarsum en omgeving? Ligt de focus op heel Nederland of wil je internationaal zichtbaar zijn? Zodra de strategie, doelgroep en het budget duidelijk is gaan wij voor jou aan de slag om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Je kunt hierbij denken aan SEO teksten schrijven, online adverteren en social media marketing. Alles onder één dak geregeld hebben? Voor al onze website klanten uit Ootmarsum en omgeving regelen we ook de webhosting en registreren we de benodigde domeinnamen. Indien gewenst kunnen we dus jouw full-service internetbureau worden. We staan klaar om jouw (online) zorgen uit handen te nemen!