Webshop Ootmarsum

Webshop in Ootmarsum


Ben jij van plan om te starten met een webshop? Of heb je al een bestaande webshop, maar wil je deze graag aan laten passen naar jouw wensen? Bij ons is alles mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen, monitoren en onderhouden van webshops. In Ootmarsum en omgeving werken wij voor bedrijven in verschillende branches. Dit zorgt ervoor dat wij voor elk type onderneming, klein of groot, een passende webshop kunnen maken. 

Gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid: techniek

Er zijn verscheidene factoren die van invloed zijn op het succes van een webshop. Wij ontwikkelen een webshop in Ootmarsum op basis van deze belangrijke factoren. Één van deze factoren is de techniek: een goede opbouw en structuur draagt onder andere bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een goede opbouw en structuur zorgt er ook voor dat de bezoeker makkelijk kan navigeren en kan vinden wat hij/zij zoekt. Ook de inrichting van het bestelproces heeft invloed op het koopgedrag van een bezoeker. Is dit overzichtelijk en eenvoudig te volgen ingericht, dan wordt de kans op aankoop vergroot. Bij Schulten Media bouwen wij webshops in Ootmarsum waarbij de techniek optimaal ingezet wordt. 

Gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid: ontwerp & content

Daarnaast zijn het ontwerp en de content van belang, je wilt natuurlijk dat bezoekers jouw webshop als aantrekkelijk, interessant en betrouwbaar ervaren. En bepaalde specifieke informatie en/of producten moeten direct goed opvallen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers langer in jouw webshop rond blijven hangen en ze eerder een aankoop doen. Om goed online gevonden te kunnen worden is het belangrijk dat jouw teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO marketing). Ook op dit gebied kun je bij ons terecht. Wil jij een gebruiksvriendelijke en goed vindbare webshop in Ootmarsum laten bouwen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons aan.