Website Oldenzaal

Website bouwer in Oldenzaal


Op zoek naar een website bouwer in de regio Oldenzaal? Bij Schulten Media ben je aan het juiste adres. Wij bouwen zowel standaard (o.a. WordPress) websites, als maatwerk websites op ons eigen Content Management Systeem. Op basis van jouw wensen, huisstijl en budget ontwikkelen we een website die bij jouw bedrijf past. Wij maken veelal websites voor bedrijven uit de regio Oldenzaal, we zijn met ons kantoor dan ook gevestigd op maar 10 minuten rijden van Oldenzaal. 

Is jouw website aan vernieuwing toe?

Is jouw bedrijf gevestigd in de regio Oldenzaal en wil je graag jouw website door een betrouwbare partij laten vernieuwen? Wij helpen je graag verder! Is het tijd voor een geheel nieuwe website? Of is de huidige website nog prima om te behouden, maar wel te verbeteren? Door middel van een gratis website scan laten we jou zien waar jouw website in verbeterd kan worden. Je krijgt van ons een uitgebreide analyse op het gebied van techniek, structuur, gebruiksgemak, vindbaarheid, autoriteit en content. Op basis hiervan kunnen we jou een voorstel doen met betrekking tot de uit te voeren verbeteringen en uiteindelijk jouw online zichtbaarheid vergroten. Benieuwd naar de resultaten van jouw website? Wij als full-service internetbureau nabij Oldenzaal zoeken het graag voor je uit! Vraag hier direct een websitescan aan.

Wat kost een website in de regio Oldenzaal?

In de afgelopen jaren hebben wij al verschillende bedrijven in en rondom Oldenzaal mogen voorzien van een nieuwe of vernieuwde website. Als bedrijven bij ons komen krijgen we dan ook vaak de vraag wat een website kost. De kosten voor een website in onze regio (Oldenzaal) hangen sterk af van wat er nodig is. Het ontwerp, de technische realisatie, koppelingen en eventuele nieuw te bouwen modules zijn allemaal onderdelen die vooraf afgestemd dienen worden om tot een goede prijs te komen. Wij ontwikkelen maatwerk websites en webshops, waardoor de prijzen sterk variëren per klant. Ben je benieuwd naar wat een website in jouw geval zou kosten? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Meer dan een website bouwer in Oldenzaal

Zodra de website gerealiseerd is, is het belangrijk om verder te kijken naar manieren om de bezoekersaantallen van jouw website te verhogen en uiteindelijk de conversie te verhogen. Naast het bouwen van webshops en websites ondersteunen wij bedrijven uit Oldenzaal en omgeving ook op het gebied van online marketing. We helpen bedrijven bij de ontwikkeling van hun huisstijl, we schrijven SEO (zoekmachine geoptimaliseerde) teksten, maken posts en beheren social media kanalen en adverteren online. Om bedrijven alle online zorgen uit handen te nemen regelen wij ook de webhosting en registreren we domeinnamen indien gewenst. Ben je benieuwd of wij als full-service internetbureau nabij Oldenzaal passen bij jouw bedrijf? Neem dan contact op en maak kennis met ons!