Webhosting

Webhosting


Het online opslaan van gegevens wordt gedaan door middel van webhosting. Je huurt hierbij als het ware ruimte op onze server. Deze server is altijd verbonden met internet en staat continu aan. Hierdoor is jouw website, webshop of webapplicatie altijd bereikbaar voor jouw bezoekers. 

Wat kun je verwachten?

Het inschakelen van een webhosting partij brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is ten eerste aanzienlijk goedkoper dan wanneer je zelf een hele server huurt. Daarnaast ben jij zelf niet druk met het oplossen van eventuele problemen, maar wordt dit voor jou geregeld. Wij bieden verschillende webhosting pakketten aan die passen bij jouw wensen en behoeftes. We zorgen ervoor dat de servers altijd up to date zijn en maken dagelijks backups van de servers. Heb je hulp nodig? Wij bieden snel en persoonlijk de support die je nodig hebt. 

Waar moet je op letten?

Online is er veel keuze in webhosting partijen en pakketten. Door alvast na te denken over een aantal zaken is het makkelijker om te kiezen voor het pakket dat bij jou past. Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om duidelijk te krijgen wat je nodig hebt zijn de volgende: 

  • Hoeveel ruimte verwacht ik nodig te hebben?

  • Welke software gebruik ik of wil ik gebruiken voor mijn website? 

  • Hoeveel e-mailadressen wil ik kunnen gebruiken? 

  • Wat is het verwachte aantal bezoekers op mijn website, webshop of webapplicatie? 

Kom je hier niet helemaal zelf uit, dan staan wij voor jou klaar om jou te helpen in de keuze van een passend webhosting pakket. 

Webhosting pakketten

Wij bieden een aantal standaard pakketten aan op het gebied van webhosting en eventueel e-mailhosting. Voor de kleinere websites met een paar pagina’s is logischerwijs een kleiner pakket nodig dan grotere en meer complexe websites en webshops. Wij hebben standaard pakketten in verschillende varianten, we werken met de pakketten S, M en L. Het kan voorkomen dat een standaardpakket niet de gehele lading dekt. In dit geval maken we een voorstel op maat. Op deze manier helpen we al onze klanten om het meeste uit webhosting te halen en hebben zij er zelf geen omkijken naar. Zou je graag advies willen met betrekking tot webhosting? Neem contact met ons op, zodat wij jou kunnen voorzien van een gedegen advies.