MJ Studio is Schulten Media

MJ Studio is nu Schulten Media


Begin 2018 is MJ Studio gestopt en is Schulten Media ontstaan. MJ Studio was een bedrijf voor webdesign en de realisatie van websites en webshops. De eigenaren van MJ Studio, Maikel Slot en Jochem Schulten, zijn elk hun eigen richting op gegaan. 

Over Schulten Media

Jochem Schulten is Schulten Media gestart in 2018 met dezelfde werkzaamheden, namelijk webdesign, de realisatie van websites, webshops, webapplicaties en het ontwikkelen van automatiseringssystemen. Inmiddels bieden we meerdere diensten aan op het gebied van huisstijl en online marketing. We bieden professionele weboplossingen aan passend bij elk specifiek bedrijf. Net zoals bij MJ Studio is Schulten Media gericht op korte lijnen, persoonlijke aandacht en het leveren van kwaliteit. 

Over De Drukwerk Specialist

Maikel Slot is het bedrijf De Drukwerk Specialist begonnen, een bedrijf gespecialiseerd in drukwerk. Door jarenlange ervaring in grafische vormgeving en de drukwerkbranche is De Drukwerk Specialist dé leverancier voor al jouw drukwerk. Een persoonlijke aanpak, goede service en een gedegen advies is waar zij voor staan. 

Contact

Was je klant bij MJ Studio en wil je graag werken met Schulten Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het bedenken en ontwikkelen van jouw website, webshop of automatiseringssysteem. Heb je hulp nodig op het gebied van online marketing? Of wil je graag een domeinnaam registreren of webhosting aanvragen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.