Domeinnamen

Domeinnamen


Domeinnamen zijn unieke namen die gebruikt worden op het internet. Ze worden niet alleen gebruikt voor websites, maar ook voor persoonlijke mailadressen. Het registreren, hosten en verhuizen van domeinnamen behoort tot één van onze diensten. 

Domeinnamen registreren

Ben je van plan om je eigen website of webshop te starten en wil je graag een domeinnaam registreren? Wij helpen je graag verder. Het is belangrijk om een domeinnaam te registreren die aanspreekt, die eventueel jouw diensten en/of producten omschrijft en die makkelijk te spellen en te onthouden is. Om online de vindbaarheid te verhogen kan het interessant zijn om een populaire zoekterm te gebruiken in jouw domeinnaam. Als jij jouw domeinnaam bepaald hebt, kunnen wij voor jou checken of deze nog beschikbaar is. Indien dit niet het geval is kunnen wij jou een aantal suggesties geven voor alternatieve domeinnamen. Zodra de juiste domeinnaam gevonden én vrij is, regelen wij het gehele registratieproces, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. 

Domeinnamen verhuizen

Heb je al een domeinnaam of meerdere domeinnamen bij een andere provider geregistreerd, maar zou je deze graag willen onderbrengen bij ons? Als jij de eigenaar bent van één of meerdere domeinnamen dan is dat mogelijk. Naast jouw domeinnaam kunnen wij ook zorgen voor het verhuizen van jouw website, e-mail en eventuele andere data die jij graag bij ons wilt onderbrengen. Het is belangrijk om een goed moment te plannen voor het verhuizen van domeinnamen en andere data. Dit kan namelijk een aantal uur duren, maar ook een aantal dagen, afhankelijk van de zaken die verhuisd moeten worden. 

Domeinnaam extensies 

Domeinnamen kun je bij ons in verschillende gewenste extensies laten registreren. Of je nu actief bent in Nederland of op de internationale markt, door de verschillende extensie mogelijkheden is een passende domeinnaam zo geregeld. Wil je jezelf onderscheiden door te kiezen voor een niet-standaard domeinnaam? Ook nieuwe domeinnamen zoals .shop of .blog kunnen wij voor jou regelen. De domeinnamen die wij registreren kunnen bij ons per jaar worden afgenomen en zijn jaarlijks opzegbaar. 

Voor het verhuizen van domeinnamen maken wij graag een passende offerte gebaseerd op wat er verhuisd moet worden. Kunnen wij iets voor jou betekenen? Mail of bel ons voor aanvullende informatie!