Websites en webshops

Online zichtbaar zijn


Als ondernemer kan het hebben van een website of webshop tegenwoordig niet ontbreken. Het is een belangrijke tool om de online zichtbaarheid en daarmee de verkoop van diensten en producten te verhogen. Wil je een website of webshop beginnen of vernieuwen? Wij denken graag met je mee over zaken als het ontwerp, de online vindbaarheid, zoekmachine optimalisatie, een makkelijk te onderhouden CMS systeem en interessante content. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zelf maken óf laten maken?  

Tegenwoordig is het met programma's als Wix en Shopify eenvoudig om zelf snel een website of webshop in elkaar te zetten. Dit kan voor jou een betere keuze zijn wanneer je start met een beperkt budget. Toch voldoen dit soort programma's uiteindelijk vaak niet aan de wensen van een bedrijf, functioneert het niet geheel naar behoren en laat de veiligheid te wensen over. Ga je liever voor een website of webshop die goed functioneert en op basis van jouw wensen gebouwd wordt? Dan is een maatwerkoplossing de betere keuze. Bijkomend voordeel is dat een maatwerkoplossing voor jou wordt onderhouden en eventuele problemen snel opgelost worden, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Standaard of maatwerk systeem?

Als je de keuze hebt gemaakt om een website of webshop te laten bouwen door een specialist is de volgende vraag of je een bestaand systeem, zoals WordPress of PrestaShop wilt gebruiken of een maatwerk systeem. Standaard systemen zijn soms goedkoper dan een maatwerk website of webshop systeem, maar deze kunnen koppelingen en/of modules missen die jij juist nodig hebt. Wij hebben zelf een zeer gebruiksvriendelijk CMS ontwikkeld dat een groot aantal mogelijkheden biedt voor specifieke functies en koppelingen. Afhankelijk van jouw wensen en budget kunnen wij samen met jou kijken naar een goed passend systeem, standaard of maatwerk.

Het webdesign

Een aantrekkelijk en overzichtelijk design zijn belangrijke factoren voor het succes van jouw website of webshop. De aandacht van online bezoekers moet vanaf het eerste moment gevestigd worden op de juiste producten en/of informatie. Bezoekers willen eenvoudig kunnen navigeren door jouw design, zodat ze snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Vervolgens moet het verkoop- of contactproces simpel en snel te doorlopen zijn. Naast het gebruiksgemak zorgt een goed webdesign ook voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Door een uitgedacht webdesign te laten bouwen die aan deze zaken voldoet vergroot jij jouw kans op succes.