House of Steel


Het nieuwe merk House of Steel biedt unieke producten die gemaakt worden in Ootmarsum. Van meubilair tot wandecoratie en van tuindecoratie tot accessoires, alles is puur vakmanschap. Om deze producten op de markt te brengen hebben wij de huisstijl ontwikkeld & staat de nieuwe webshop inmiddels live!

Voor de huisstijl hebben we voor een combinatie van warme kleuren gekozen die een huiselijk gevoel geven. Deze kleuren hebben we verder toegepast in de webshop, om een rustige en stijlvolle look & feel te creëren. Daarnaast is het logo ontwikkeld met het oog op de producten die House of Steel met de hand maakt: decoratieve items van staal voor zowel binnen- als buitenhuis.

Via de webshop kunnen bezoekers eenvoudig online het prachtige assortiment van House of Steel bekijken en eenvoudig producten bestellen. Van het selecteren van het gewenste item, tot en met het afronden van de betaling, alles is volledig geautomatiseerd. Dankzij integraties met betaalsystemen en verzendplatforms, verloopt het gehele proces van bestelling tot en met levering efficiënt en effectief.

Benieuwd naar de webshop? Bezoek hem direct op www.house-of-steel.nl!

Type opdracht: Webshops

Bekijk website www.house-of-steel.nl

House of Steel logo