De Twentse Bosvilla


De Twentse Bosvilla beschikt over twee prachtige vakantievilla's in de natuur van Agelo. Om deze villa's onder de aandacht te brengen in hun eigen unieke stijl, hebben wij samen met hen het nieuwe logo, de huisstijl en de website ontwikkeld. 

De opdracht was om de uitstraling van de bosvilla's terug te laten komen in de huisstijl en website van De Twentse Bosvilla. Ontwerpen die naadloos aansluiten op de kenmerken natuur, warmte, rust en luxe. Door gebruik te maken van een combinatie van aardse kleuren matchen de huisstijl en website met het gevoel dat je krijgt van de bosvilla's en de omgeving. Het logo en lettertype zijn zorgvuldig gecreëerd om het stijlvolle, exclusieve, maar ook laagdrempelige karakter van De Twentse Bosvilla weer te geven. 

Door middel van het ontwikkelde huisstijlhandboek kunnen de kleuren, typografie en stijlkenmerken consistent toegepast worden in alle communicatie uitingen, waaronder het briefpapier, visitekaartjes en de website. Op deze manier ontstaat er herkenbaarheid in de communicatie van De Twentse Bosvilla en versterkt dit het concept van de unieke en onderscheidende verblijven in de natuur. 

Na de ontwikkeling van de huisstijl zijn we aan de slag gegaan met de website. Belangrijke aspecten voor de website waren een eenvoudige navigatie, het bieden van informatie over en rondom de bosvilla's en het implementeren van een reserveringssysteem. In ons ontwerp is alle belangrijke informatie over de bosvilla's en de omgeving eenvoudig te vinden in een sfeervolle online omgeving. Daarnaast kunnen bezoekers eenvoudig een boeking maken via de website en direct online betalen. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van de boeking, voor zowel de bezoeker alsook de beheerder. 

Type opdracht: Websites

Bekijk website www.detwentsebosvilla.nl

De Twentse Bosvilla logo