Brinksoft


Voor Brinksoft uit Vriezenveen hebben we een nieuwe website gebouwd die bezoekers voorziet van alle relevantie informatie over Brinksoft en haar diensten. Daarnaast hebben we een catalogus module ontwikkeld en geïntegreerd waardoor bezoekers het gehele assortiment van Brinksoft kunnen bekijken en snel een aanvraag kunnen doen voor een specifiek product. Deze module maakt het voor Brinksoft uiterst eenvoudig om zelf de producten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. 

De website draait op het gebruiksvriendelijke en schaalbare October CMS. Dit Content Management Systeem stelt Brinksoft in staat om zelfstandig de inhoud van de website te beheren indien gewenst, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen. Door de intuïtieve interface kan Brinksoft moeiteloos updates plaatsen en wijzigingen aanbrengen in de content. We hebben de website ontworpen met het oog op de toekomst. Dankzij de flexibiliteit van het October CMS kan Brinksoft eenvoudig uitbreiden wanneer de behoeften en wensen van het bedrijf in de komende jaren veranderen. 

We zijn er dan ook van overtuigd dat deze website zowel de essentie van Brinksoft als de behoeften van haar klanten weerspiegelt. 


Type opdracht: Websites

Bekijk website www.brinksoft.nl

Brinksoft logo