Best Recards


Een webshop voor zakelijke klanten om het gehele bestel- tot en met het afleverproces eenvoudiger en efficiënter te maken, dat was de opdracht vanuit Best Recards. Wij hebben op basis hiervan een B2B platform volledig op maat ontwikkeld, waar zakelijke klanten zich kunnen aanmelden en vervolgens eenvoudig online wenskaarten, molens en accessoires kunnen bestellen. 

De achterkant van het platform is geheel naar wens van Best Recards ontwikkeld, waarbij het beheer van teksten, producten, accounts, facturen en betalingen simpel bijgehouden en geupdate kunnen worden door Best Recards zelf. Daarnaast is er in een uitgebreide verkooprapportage met specifieke statistieken door ons ontwikkeld, om alle essentiële data makkelijk in te kunnen zien. Koppelingen met Mollie en Sendcloud zorgen ervoor dat betaling en verzending geheel geautomatiseerd kan verlopen. 

Het platform van Best Recards heeft een naadloze integratie met het boekhoudprogramma Exact, wat betekent dat alle data automatisch en correct in het boekhoudprogramma terechtkomt. 

Als ondernemers weten we hoe belangrijk efficiëntie is. Dat is waarom we trots zijn op deze oplossing die zowel tijd als middelen bespaart!

Type opdracht: Webshops

Bekijk website www.bestrecards.nl

Best Recards logo