case 3Care Cell Protection

3Care Cell Protection


Interactieve webapplicatie

3Care Cell Protection is een bedrijf dat gericht is op de zorg en gezondheid. 3Care Cell Protection is de connectie tussen consument en zorgverlener. Het doel is om voeding en leefstijl primair onderdeel te maken van de gezondheid van de mens. 

Al enige jaren zijn wij werkzaam voor 3Care Cell Protection. We zijn begonnen met de ontwikkeling van een informatieve website, die daarna is uitgebreid met een webapplicatie. Met behulp van deze webapplicatie kan de bezoeker via een inlog o.a. zijn of haar eigen gegevens inzien, de voortgang bijhouden, recepten downloaden en producten bestellen. 3Care Cell Protection kan met de webapplicatie eenvoudig informatie toevoegen en het klantbeheer actueel houden. Verder zorgt het systeem ervoor dat orders geautomatiseerd zijn en dat administratieve taken versimpeld zijn, waardoor de bedrijfsprocessen sneller en beter verlopen. 

Door middel van een nauwe samenwerking en goede communicatie blijven we de website en de webapplicatie continue optimaliseren. 

Laten we kennismaken!


Wil jij meer weten over onze diensten en services, een offerte aanvragen of graag eens brainstormen over efficiënte oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op onderstaand telefoonnummer!