Offerte aanvragen

Adres


Schulten Media
De Mors 123
7631BB Ootmarsum

Bankgegevens
IBAN: NL84 BUNQ 2081 2702 26
BIC: BUNQNL2AXXX

Bedrijfsgegevens
KvK: 85237833 te Enschede
BTW-id: NL863556723B01

Offerte aanvragen?


Wil je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen? Of gewoon wat meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in of bel ons, zodat we jou verder kunnen helpen!

Kennismaken?

Charel Spekenbrink

Charel Spekenbrink

Projecten

verstuur mail

bekijk LinkedIn

Jochem Schulten

Jochem Schulten

Ontwikkeling

verstuur mail

bekijk LinkedIn

Wat onze klanten
over ons zeggen

9,1
3 reviews

Schulten Media heeft voor ons een uitstekende website geleverd, waarbij onze wensen geweldig zijn nageleefd. De website zelf ziet er beter uit dan dat wij zelf hadden kunnen bedenken. Daarom raden wij iedereen aan om Schulten Media uw website te laten bouwen!

Luuk Hesselink

Hesselink BV

Schulten Media heeft een persoonlijke aanpak die voor mij zeer goed werkt. Afspraken worden nagekomen en de lijnen zijn kort, waardoor de communicatie goed is verlopen tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website. Ik ben erg tevreden met onze website die inmiddels opgeleverd is! 

Richard Hartman

Hartman Bouw

Vanuit SFI units was ik op zoek naar een website bouwer die de privé sanitair units op een mooie manier kan weergeven. Ik zocht een partij die flexibel is, je toegang geeft tot het platform zodat ikzelf de website kan onderhouden en bij moeilijke vragen ons gelijk kan helpen. Dat is de reden waarom wij voor Schulten Media hebben gekozen, perfecte samenwerking met een mooi resultaat!

Marco Pikkemaat

SFI units

Schulten Media is een fijne partij om mee samen te werken. Er zijn korte lijnen, waardoor alles snel en gemakkelijk verloopt. Als sparringpartner denken ze mee in efficiënte oplossingen. Charel en Jochem zijn ook nog eens vriendelijke, leuke mensen. Top!

Hedwich Kreijkes

Jovie Products

Nieuwe website laten bouwen door Schulten Media. Korte lijntjes en snel schakelen doet niet af van de kwaliteit, maar versterkt het juist. Kortom, een prettige samenwerking en zeker aan te bevelen!

Rob Spin

RS Bedrijfsadvies

Meerwaarde door samenwerking. Schulten Media biedt alles om laagdrempelig en altijd vanuit het oogpunt van de klant samen te werken. Korte lijnen en alle afspraken komen ze na.
Ik ben super tevreden en trots op het resultaat!!

Peter Kolker

Vastgarant