Hosting en domeinen

Goed geregeld & betrouwbaar 


Of je nu een website, webshop of platform hebt, deze moet altijd goed draaien. Webhosting en domeinnaam registratie regel je het beste bij één partij. Wij zorgen ervoor dat de registratie en/of verhuizing van een domeinnaam snel geregeld wordt. De webhosting die we aanbieden zorgt ervoor dat jouw weboplossing continu goed draait en er dagelijks backups worden gemaakt.

De juiste oplossing voor elk bedrijf

Elk bedrijf heeft andere behoeftes op het gebied van domeinen en webhosting. Om jou te kunnen voorzien van een oplossing op maat hebben wij verschillende pakketten die naar wens kunnen worden aangepast. Ben je starter met een klein budget? Of heb je een complexe website met veel data? Wij voorzien je graag van een gedegen advies en passend voorstel.

Snelle service bij storingen

Storingen of technische problemen met een domeinnaam of webhosting komen nog wel eens voor. Als dit het geval is wil je natuurlijk geen tijd verliezen en zo snel mogelijk weer draaien zoals het hoort. Wij weten hoe vervelend dit is en vinden het daarom ook erg belangrijk om snel technische problemen op te lossen. Snelle en persoonlijke service met aandacht voor jou, dat is wat je bij ons kunt verwachten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.