Onze werkwijze

De werkwijze van Schulten Media Ootmarsum


Analyse

Wij luisteren naar jouw wensen. Wat zijn de vereisten? Daarop laten wij onze professionele analyse los. We denken met jou mee om een passende oplossing voor de voorgelegde uitdaging te vinden.

Planning

Wat gaan we doen? En vooral, wat is de verwachte tijdlijn? Op basis hiervan maken wij in overeenstemming met elkaar een planning die voor ons beiden werkt. 

Ontwerp

We leggen een ontwerp voor dat bij jou en jouw bedrijf past. Simpel of complex, modern of authentiek, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Realisatie

Zodra jij overtuigd bent van het ontwerp en de functionaliteit gaan we bezig met de realisatie. Het schrijven van de daadwerkelijke code. Dit zien wij als een stukje kunst: uniek en persoonlijk. 

Testen

Wij vinden het belangrijk dat alles werkt naar behoren. Een uitvoerige testfase van het ontwikkelde is dan ook essentieel en voorkomt onnodige problemen na de implementatie in jouw bedrijf.  

Optimalisatie

Om online ontwikkelingen te laten presteren is een uitvoerige optimalisatie nodig. Voor bijvoorbeeld een website wordt de structuur zo ingericht dat deze hoog zal scoren in de zoekmachines. 

Oplevering en uitleg

Voor de oplevering nemen wij graag de tijd. Wij lopen met jou het eindproduct door en zetten indien nodig nog de puntjes op de i. Wanneer het eindresultaat voldoet geven wij uitleg over de werking en het beheren van de ontwikkelde site of applicatie. Op deze manier kun jij zonder problemen aan de slag. En wanneer er toch nog hulp nodig is, dan staan wij voor jou klaar. 

De werkwijze van Schulten Media


Werken vanuit een plan met een duidelijk doel voor ogen, dat is wat we doen.

Voor de ontwikkeling van websites, webshops en webapplicaties houden wij een vaste werkwijze aan zoals hierboven omschreven. Op deze manier kunnen wij jou leveren wat jij verwacht in een duidelijk afgestemde tijdlijn. 

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze cases!

Laten we kennismaken!


Wil jij meer weten over onze diensten en services, een offerte aanvragen of graag eens brainstormen over efficiënte oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op onderstaand telefoonnummer!